• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Wij delen onze passie voor atletische prestaties, kwaliteits voeding en een gezonde levensstijl. Onze ambitie is om de meest zuivere voedingssupplementen te ontwikkelen. Onze producten zijn natuurlijk geproduceerd, wetenschappelijk bewezen en zijn ontworpen om de gezondheid en atletische prestaties te verbeteren.

Binnen de BeNeLux wordt Purepharma al sinds 2011 verkocht door het bedrijf Evofit in 2016 heeft Evofit de naam Eat Move Live aangenomen. Vanaf dat moment zijn wij naast het merk Purepharma ook andere merken en producten gaan verkopen welke passen binnen de kernwaarden die wij altijd hebben nagestreefd en zullen blijven nastreven. Vanaf dit moment zijn wij dan ook de exclusieve distributeur van GoPrimal, Primal Pantry & PaleoEthics. Wij zullen een One-Stop-Shop worden met volledig natuurlijke hoge kwaliteit producten.

Een druk leven hoeft niet gezonde gewoonten in gevaar te brengen. Onze producten bevatten geen kunstmatige toevoegingen en kunstmatige kleurstoffen. Enkel ingrediënten waar je iets aan hebt.