• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Primal Pantry

Merken

Primal Pantry

De missie van Primal Pantry is om smakelijke voedzame voedingsmiddelen te bieden, die een schone levensstijl complimenten, vrij van granen, zuivel, geraffineerde suikers en plantaardige oliën. Altijd volledig gemaakt met 100% echt eten.

Opgericht door voedingsdeskundige Suzie Walker, met een enorme passie voor goed eten. Suzie is 6 jaar geleden naar een paleo-levensstijl overgegaan en begon het paleo-voedingsraamwerk te gebruiken als zij nauw samenwerkt met al haar voedingscliënten.

Ze kwam tegenover twee uitdagingen. Ten eerste streden veel van haar klanten om gezonde hapjes te vinden die vrij waren van granen, geraffineerde suikers, soja of te veel verwerkte plantaardige oliën. Ze wilden iets dat hun dagen brandstof zou geven, hun kinderen voeden of gewoon handig zijn. Ten tweede, als haar dochter verhuisde naar vingervoer, worstelde ze om gezonde echte hapjes in winkels te vinden, het was allemaal rozijnen en rijstcakes.

Zo eind 2013 met een paar noten, een kokosnoot, een mixer en een klantenkring van gretige smaken begon ze haar eigen paleo bars te maken, het antwoord was uiterst positief.

Nadat we eindelijk een productiecafé hadden gevonden die haar zeer nauwkeurige ingrediëntencriteria zou accepteren, deden we onze eerste productieproef en de eerste monsters stoten een storm af met degenen die ze probeerden.

Met alle recepten goedgekeurd en verpakt ontworpen, werd The Primal Pantry in februari 2014 gelanceerd met 3 Primal Bars. Dit is sindsdien uitgebreid tot 5 heerlijke smaken, 2 gloednieuwe high-protein bars en een multi-pack formaat, met nog meer nieuwe producten in de pijpleiding!

Na de grote detailhandelaars de kwaliteit en de smaak van de Primal bars te hebben gewonnen, kunt u ze nu vinden in Albert Heijn, Waitrose, Sainsbury's, Tesco, Holland en Barrett, Wholefoods, Planet Organic en Ocado (naast onafhankelijke gezondheidswinkels).

Suzie is op een missie om de verpakte voedselindustrie uit te dagen door een echte voedselrevolutie te smeden - eerlijk eten te allen tijde!

"We moeten stoppen met vragen waarom echt eten zo duur is en in plaats daarvan vraag waarom verwerkt voedsel zo goedkoop is" Suzie Walker.

Lees meer