Ontbijt pannenkoeken Rising sun LoveFITFOOD

  • Geplaatst op
  • Door LoveFITFOOD
Ontbijt pannenkoeken Rising sun LoveFITFOOD

“Pannenkoeken als ontbijt?” Soms krijg je nog wat bijzondere reacties, maar we merken dat ze langzaam aan terrein winnen ;-). En de ene pannenkoek is de andere niet, je hoeft hem echt niet te overladen met stroop en suiker voor een lekkere smaak.

Ontbijt pannenkoeken met Rising Sun Energy Greens

“Pannenkoeken als ontbijt?” Soms krijg je nog wat bijzondere reacties, maar we merken dat ze langzaam aan terrein winnen ;-). En de ene pannenkoek is de andere niet, je hoeft hem echt niet te overladen met stroop en suiker voor een lekkere smaak. Deze pannenkoek maakten we van kastanjemeel. Een meelsoort die van nature al wat zoeter is en redelijk rijk aan eiwitten.

Greens in je pannenkoek?

Net als met het fruitige kwarkijs zijn greens niet het eerste waar je aan denkt als ik zeg pannenkoeken. De Rising Sun Energy is licht gezoet met Stevia en smaakt naar geroosterde perzik. Dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op het kastanjemeel. Net als de vorige smaak die we testten, hebben de greens geen hooismaak… wel zo prettig ;-P. En gelukkig smaken ze niet te zoet naar Stevia.

PREPTIP: Maak gelijk een hele stapel van deze pannenkoekjes en vries ze goed luchtdicht in. Je hebt dan de komende weken altijd iets goeds en lekkers achter de hand.

Het recept!

Prep Time: 2 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 22 minutes
Servings: 2
 

Ingredients

Instructions

  1. Doe de bananen, eieren, greens en kastanjemeel in je blender en blend tot je een egaal beslag hebt.
  2. Voeg eventueel een heel klein scheutje water toe als het beslag te dik is.
  3. Smelt een halve theelepel kokosolie in een koekenpan op laag-middelhoog vuur en giet hierin 1/6 van het beslag (een pannenkoek ter grote van een dessertbordje).
  4. Draai de pannenkoek pas om als de bovenkant begint te bubbelen.
  5. Herhaal voor de rest van het beslag.
Gebruik de ambassadeurs code LOVEFITFOOD voor een eenmalige korting van 10% op je bestelling bij www.eatmovelive.nl. Het is maar één keer mogelijk om deze soort code te gebruiken.